Machiaj Revelion 2013

Posted on December 30, 2012 by Madalina Trintea in Machiaj eveniment

Iata ca vine cu pasi rapizi noaptea de Revelion, in care trebuie sa fim mai frumoase, proaspete si bine dispunse ca niciodata. Nu trebuie sa fi stresata, suparata sau obosita.

De multe ori e aproape imposibil sa nu fi obosita sau stresata in noaptea dintre ani, fie pentru ca este vorba despre stresul pregatirii unei seri perfecte, fie ca este vorba despre oboseala acumulata de la Craciun. Am pentru tine o veste foarte buna, te voi ajuta, ca prin machiajele pe care ti le propun, sa nu pari deloc obosita.

Cea mai importanta regula pentru un machiaj de seara reusit este sa accentuezi ochii, sa ii scoti in evidenta prin culoare si forma. Diferenta dintre un machiaj de zi si unul de seara este foarte simpla de inteles si de pus in practica: ziua se recomanda culori pastelate, iar seara se recomanda culorile accentuate: maro, mov, albastru inchis, verde inchis, rosu.Tipurile de machiaj pe care ti le propun sunt impartite in 2 categorii: in functie de forma ochilor si in functie de culoarea parului.

Smokey eyes

Smokey eyes

Smokey eyes

Smokey pentru ochi xeroftalmici

Pentru toate tipurile de ochi recomand un smokey eyes, tus, gene false si buze sampagne-corai, iar pentru ochii xeroftalmici recomand un machiaj cu mult glitter, tus si ruj pal.

Machiaj Revelion 2013 satene/brunete

Exista o singura regula pe care brunetele trebuie sa o respecte pentru a avea un machiaj de seara de efect: ochii trebuiesc foarte bine conturati, iar restul fetei trebuie luminata. Culorile ce se recomanda pentru a contura ochii sunt: visiniu, gri inchis, negru, albastru inchis, mov.

 

Machiaj Revelion 2013 blonde

Se recomanda sa folosesti pentru ochi culori pastelate de roz somon, gri cenusa, bej-sampagne si creion dermatograf sau tus de ochi maro inchis sau gri inchis. Rimelul trebuie neaparat pastrat in culoare creionului. Pentru buze nu se recomanda rujurile mate, ci doar cele sidefate, puternice.

Machiaj Revelion 2013 blonde

Machiaj Revelion 2013 blonde

 

Machiaj Revelion 2013 roscate

Roscatele au avantajul contrastului intre culoarea parului, a tenului si a culorii ochilor. Poti folosi asta in avantajul tau, scoate ochii in evidenta prin tonuri de aramiu, maro deschis, bej pastel, verde. Incearca sa eviti rozul pal pe pleoapa superioara sau in coltul exterior al ochiului, pentru ca asta va scoate in evidenta cearcanele. Niciodata nu folosi dermatograf negru, ci doar pe cel maro inchis, la fel si rimelul.

Pe buze poti purta de la portocaliu, la maro foarte inchis, in functie de preferinte.

Machiaj Revelion 2013 roscata

Machiaj Revelion 2013 roscata

 

Indiferent de culoarea parului sau de felul in care te vei machia nu uita sa fi frumoasa si sa ramai frumoasa si in 2013! La multi ani, frumoasa fata!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Social

    • Flickr
    • Pinterest
  • Tweets

    @https://twitter.com/madavmakeup on Twitter